Ay Sultan
Yeni Üye

|
 |
« : 16 Şubat 2010, 20:07:40 » |
|
S.A, Kardeşlerim,forumu hanif dostlar sitesinden buldum geldim. İnşallah birbirimize faydalı hayırlı oluruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SELÂM
|
 |
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2010, 10:39:10 » |
|
Aramıza hoşgeldiniz, Hayırlı paylaşımlar diliyorum
|
|
|
|
|
|
2-8 İnsanlar içinden bazıları vardır, "ALLAH'a ve ahiret gününe inandık" derler ama onlar inanmış değillerdir.
|
|
|
|
murat310570
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2010, 09:27:50 » |
|
tüm monoteist inananlara selamlar.aranızda bulunmaktan dolayı çok mutluyum.inşaallah görüşelim ve sayımızı çoğaltalım.bu hem ihtiyacımız hem görevimizdir..selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mnemonic
Yeni Üye

|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2010, 20:12:42 » |
|
Herkese selam... İnsanların fikirlerini özgürce ifade edebildiği, tartışmaya açabildiği bir site oluşturduğunuz için tebrikler. Yeni ufuklar kazanmak dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SELÂM
|
 |
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2010, 11:55:44 » |
|
selam mnmonic Aramıza hoşgeldiniz
|
|
|
|
|
|
2-8 İnsanlar içinden bazıları vardır, "ALLAH'a ve ahiret gününe inandık" derler ama onlar inanmış değillerdir.
|
|
|
|
mutezile
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2010, 19:53:26 » |
|
herkeze selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALKIM
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2010, 01:42:44 » |
|
Çok uzun süredir bana dinim hakkında öğretilen birçok şey ile çelişki içinde idim. Bunlardan en barizi Hac idi. Hac ile ilgili hakikati ararken sizi tanıdım ve burada yazılan heşeyi okudum. Birçok şeyden kandimi uzaklaştırdım ama sayenizde teslim olacağım hiçbirşey kalmadı. Ne zaman evimdeki Kitab'ı elime alsam "ya bu çeviriler yanlışsa" diyorum, okumaya korkuyorum. bu çeviriler yanlış dediniz, ama kitabı güzelce çevirip okuyalım diye bir yere koymadınız. Şimdi elimde Kuran'ın kendisi, açıyorum, arapça harflere boş boş bakıyorum. Her sabah evimin dibindeki minareden çınlayan ezan sesiyle gözünü uykudan açıyorum, ama "ya yalansa" deyip allahın evi diye bildiğim o cami'ye giremiyorum. Her seher vakti tanrıma gideceğim yolu bilememenin verdi vesvese ile ağlamak ne demek bilmiyorsunuz. Ve şayet ben fellik fellik sırat-el müstakim denen o allah yolunu arıyorken bilerek veya bilmeyerek beni o yoldan alıkoymuşsanız ahirette size benden rahat yok!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2010, 09:24:49 Gönderen: SELÂM »
|
|
|
|
|
|
SELÂM
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2010, 09:28:04 » |
|
ALKIM İÇİNDE BULUNDUĞUN İZDİRAP İLE İBRAHİM NEBİ'NİN YAŞADIĞI İZDİRAP NE KADAR AYNI İNAN KISKANDIM SENİ SENDEKİ BU İMAN SENİ CEHENNEME SOKAR MI SANIYORSUN? ŞU AN HANİFÇE MEALLER YAZILMAKTA BİRİNİN LİNKİNİ VEREYİM, DİĞERLERİNİ SAMANLA BULURSUN ZATEN
www.istekuran.com
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALKIM
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2010, 13:11:08 » |
|
ALKIM İÇİNDE BULUNDUĞUN İZDİRAP İLE İBRAHİM NEBİ'NİN YAŞADIĞI İZDİRAP NE KADAR AYNI İNAN KISKANDIM SENİ SENDEKİ BU İMAN SENİ CEHENNEME SOKAR MI SANIYORSUN? ŞU AN HANİFÇE MEALLER YAZILMAKTA BİRİNİN LİNKİNİ VEREYİM, DİĞERLERİNİ SAMANLA BULURSUN ZATEN
www.istekuran.com
Rabbim yar ve yardımcımız olsun Tavsiye ettiğiniz siteye hemen girdim. Hemen bir Fatiha suresini okudum. Çok heyecanlandım. Çok güzel görünüyor. Allah razı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SELÂM
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2010, 13:14:04 » |
|
Bu heyecanın hiç kaybolmasın Yine kafana takılan konularda istişare edelim Kur'an nettir ve net kafa ile anlaşılır Bu netliğe elbirliği ile ulaşabiliriz ancak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|